2016 m. vasario 16 d., antradienis

SPRING TIME FLOWERS. ROSE EYESHADOW MAKEUP TUTORIAL


Na taip... Teoriškai  - vis dar viduržiemis, bet už lango vis dažniau pasigirstant paukščių čiulbesiui, norisi kuo daugiau saulės spindulių ir pavasarinių spalvų. Ir nors šio sezono spalva - mėlyna, švelnios pastelės tikriausiai dar kurį laiką taip pat nesitrauks iš madingų makiažo palečių. Taigi, atidarau kosmetikos stalčių ir karštligiškai ieškau švelnios rožinės - kaip tik tokios, kokia spindi pavasario gėlės.

Prieš imdamasi akių makiažo, kaip visada, pradedu nuo paties pagrindo. Veidą padengiu makiažo baze - šįkart tai Instablur (The Bodyshop), apie kurią plačiau jau visai netrukus - kad makiažas ne tik lengviau padengtų odą, bet ir išliktų nepriekaištingas ilgesnį laiką. Tada visą veidą padengiu lengvu makiažo pagrindu Even Better No. 3 (Clinique). Paakių zoną padengiu apie tonu šviesesniu itin lengvos tekstūros maskuokliu Mastertouch (Max Factor), o kad šis niekur nepabėgtų, viską užfiksuoju kompaktine pudra Nude Magique BB Powder (L'Oreal).

Na ką, metas akims :).


Prieš imantis spalvų, paryškinu gilinamąją voko liniją neutraliu rusvu atspalviu - No. 350 (Inglot Freedom System), kad sukurtų natūralų pereinamąjį efektą. Kol kas tai darau gana plačiu teptuku ir sekdama visą voko linkį nuo išorinio iki vidinio akies kampučio. Šį veiksmą galima kartoti kelis kartus - tol kol išgausite norimą spalvos intensyvumą.


Tada smulkesniu plokščiu teptuku gilinimo linijai suteikiu šiek tiek daugiau intensyvumo naudodama rusvai alyvinės spalvos vokų šešėlius No. 344 (Inglot Freedm System). Švelniais judesiais paryškinu beveik visą jos ilgį - apytiksliai du trečdalius, pradedant nuo išorinio akies kampučio ir tęsiant link vidinės voko pusės.


Likusią voko dalį padengiu švelnaus atspalvio rožiniais vokų šešėliais L'Oréal Infallible Eyeshadow - Rose Gold. Tai gerai pigmentuoti birūs vokų šešėliai, šiek tiek primenantys profesionalioje kosmetikoje naudojamus spalvos pigmentus. Šiuos švelniais judesiais "prispaudžiu" prie judamosios voko dalies ir kartoju šį veiksmą kelis kartus, kol išgaunu norimą spalvos intensyvumą.


Kad ir kaip norėtųsi viską dar labiau sustiprinti žavia akių kontūro liniją, šiandien pažadėjau sau, jog tai bus pavasariško lengvumo kupinas įvaizdis. Taigi, vietoj skystos akių kontūro priemonės imuosi juodo akių pieštuko. Tiesa, juo brėžiu ne įprastą liniją, o tik subtiliai paryškinu išorinį voko trečdalį, pieštuku brėždama tiesiai po blakstienų augimo linija. Jausmas ne iš maloniųjų, tačiau efektas itin natūralus ir gražus. Apatinę blakstienų liniją paryškinu baltos spalvos akių pieštuku, kad žvilgsnis taptų dar gaivesnis ir atviresnis. Tam naudoju Big Eyes Duo Pencil (Maybelline).

  


Galiausiai padengiu blakstienas keliais sluoksniais juodo blakstienų tušo. Nuotraukoje - L'Oreal Telescopic Carbon Black.

Kai akių makiažas jau baigtas, švelniai paryškinu skruostus rožiniais skaistalais Glowing Goddess (Manhattan), o lūpas L'Oreal Color Riche Extraodinaire dažais.

Štai ir viskas :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą