2016 m. gruodžio 3 d., šeštadienis

CHRISTMAS EDITION #1 - AUKSINĖ KLASIKA


Ar jau pajutot ore sklandančias Kalėdas? Šiemet man jos prasidėjo kaip niekad anksti - dar tik pirmosios gruodžio dienos, o aš jau kelias savaites gyvenu kalėdine nuotaika. Taip kilo idėja, iki pat Kalėdų kiekvieną savaitę parengti po specialų šventinio makiažo įrašą. Jūsų dėmesiui - pirmasis iš jų - auksu ir raudona spalva tviskanti tikra kalėdinė klasika. 

Specialiai šiam įvaizdžiui iš stalčiau ištraukiau visus turimus aukso ir bronzos spalvos vokų šešėlius. Tiesa, norint sukurti tokį įvaizdį, visai nebūtina naudoti tų pačių produktų - tam puikiai tiks bet kurie jūsų turimi auksaspalviai vokų šešėliai. 

Prieš imantis darbo, trumpai apie tai, kad liko neužfiksuota nuotraukose. Pirma, visą veidą padengiau specialia makiažo baze. Ne tik tam, kad šventinis makiažas išliktų kuo ilgiau, bet ir tam, kad odos tekstūra būtų tolygesnė ir gražiau pasiskirstytų makiažo pagrindas. (Detalus naudotų produktų sąrašas - įrašo pabaigoje). Antra, odą padengiau įprasta pudra, o paakių sritį papildomai ir šviesesnio atspalvio maskuokliu. Kad šis nesubėgtų į smulkias raukšleles - viską užfiksavau biria bespalve pudra. Galiausiai, antakius paryškinau rusvu pieštuku ir specialiu antakių tušu. 

O dabar apie viską žingsnis po žingsnio. 

1. Kitaip nei įprasta, šįkart makiažą pradedame ne nuo gilinamosios akies linijos, o nuo judamosios voko dalies. Visą ją plokščiu standžiu teptuku padengiu šviesios aukso spalvos šešėliais, pernelyg neišsiplėsdama už judamosios voko dalies ribų. 

Vokų šešėliai Urban Decay Gwen Stefani Palette - atspalvis 1987.

2. Pradedame ryškinti akies linkį - gilinamąją voko liniją. Ją per visą ilgį puriu teptuku paryškiname šiek tiek tamsesnės aukso spalvos vokų šešėliais ir švelniai išsklaidome tiek link antakio, tiek link judamosios voko dalies. 

Vokų šešėliai Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette - atspalvis Primavera

3. Išorinę akies linkio dalį dar labiau paryškiname ir dar kiek intensyvesnės aukso spalvos vokų šešėliais, kuriuos švelniai išsklaidome ir suliejame su jau naudotomis spalvomis, kad sukurtume subtilų pereinantį efektą. 

Vokų šešėliai NYX Nude On Nude Natural Look Kit - aukso spalvos šešėliai.

4. Smulkesniu teptuku išorinį akies kamputį paryškiname bronzos spalvos vokų šešėliais. Šįkart teptuku formuojame tarsi nedidelį trikampį, kuris paryškins išorinius akių kampučius. Puriu teptuku dar kartą išsklaidome visas matomas linijas. 

Vokų šešėliai L'Oreal Color Riche Quads Beige Trench - bronzinis atspalvis.

 5. Jei pakanka tokio spalvų intensyvumo, galima sustoti ir ties paskutiniu žingsniu. Vis tik, man dar norisi šiek tiek paryškinti išorinius akių kampučius, todėl juos dar labai subtiliai paryškinu rusvai oranžinio atspalvio vokų šešėliais. Kaip ir praeitame žingsnyje, tai darau smulkiu teptuku ir išsklaidai spalvos pigmentus. 

Vokų šešėliai Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette - atspalvis Realgar.

6. Kad makiažas būtų išbaigtas, atitinkamai paryškiname ir apatinę akies liniją. Pirma, išorinę jos dalį mulkiu standžiu teptuku paryškiname prieš tai naudotais bronzos spalvos vokų šešėliais. 


7. Vidinę akies apatinės linijos dalį paryškiname voko judamajai daliai naudotais šviesios aukso spalvos šešėliais. 


7. Sritį po antakių puriu teptuku paryškiname šviesą atspindinčiais vokų šešėliais. Tai suteiks išraiškingumo antakių linkiui ir padės sulieti dar galbūt likusias spalvų linijas bei sukurti švelnų pereinantį efektą. 

Vokų šešėliai Urban Decay Gwen Stefani Palette - atspalvis Skimp. P. S. jam beveik identiškas šviesiausias atspalvis L'Oreal Color Riche Quads Beige Trench paletėje. 

8. Keliais sluoksniai tušu paryškiname blakstienas. Jei turite, papildomai galite naudoti ir dirbtines blakstienas, kurios visam įvaizdžiui suteiks dar daugiau išraiškingumo. 

Blakstienų tušas Urban Decay Perversion. 

9. Žinoma, tai neprivaloma, tačiau prieš imantis baigiamųjų žingsnių - t. y. lūpų dažų ir skaistalų, dar paryškinu skruostikaulius, nosį ir viršutinę kaktos dalį. Tai darau naudodama kontūravimui skirtą kreminę paletę. Jei tokios neturite, galite puikiai apsieiti ir su sausa palete ar tiesiog šiek tiek bronzinės pudros. 

Kreminė kontūravimo paletė - Make Up Store Duo Contour Creme Palette - Medium.

10. Prieš paryškinant skruostus šiek tiek skaistalų, pirmiausia paryškinu lūpas dažais. Taip žinosiu, kiek nurausvinti skruostus ir nepadauginti. Taigi, į pagalbą pasitelkusi standų teptuką imuosi raudonų lūpų dažų. Žinoma, šiame žingsnyje labai praverstų ir raudonas lūpų pieštukas, vis tik, tokio man šiandien nepavyko rasti po ranka... 

Lūpų dažai NYX Black Label Lipstick - atspalvis Extreme Red.

11. Pabaigai, skruostus švelniai paryškinu švytinčiais rausvais skaistalais. 

NYX Baked Blush - atspalvis Foreplay.

Vualia! Viskas!



Naudoti produktai:

1) Makiažo bazė - Douglas 
2) Makiažo pagrindas - Clinique Super Balance (Petal) 
3) Maskuoklis - Urban Decay  Skin Concealer (Fair Neutral) 
4) Biri pudra - Make Up Store Loose Powder (Milk) 
5) Vokų šešėliai - Urban Decay Gwen Stefani Palette, Anastasia Beverly Hill Modern Renaissance Palette, Nyx Nude On Nude Natural Look Kit, L'Oreal Color Riche Quads Beige Trench (Konkrečius atspalvius rasite po nuotraukomis)
6) Blakstienų tušas - Urban Decay Perversion 
7) Kontūravimo paletė - Make Up Store Duo Contorur Cream Palette (Medium) 
8) Lūpų dažai - NYX Black Label Lipstick (Extreme Red) 
9) Skaistalai - NYX Baked Blush (Foreplay)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą