2015 m. spalio 25 d., sekmadienis

HOLLYWOOD BEAUTY - STARSKIN BIO CELULlOSE MASK REVIEW


Sveikos mielosios,
 
šį kartą kviečiu paplepėti apie veido kaukes, tiksliau apie "Starskin" bio celiuliozės kaukes, ne taip seniai pasirodžiusias ir Lietuvoje. Nors išvadas reikėtų palikti pabaigai, negaliu susilaikyti neužbėgusi įvykiams už akių ir netarusi - lyginant su įprastomis medžiaginėmis/popierinėmis kaukėmis, šiai tiesiog nėra lygių!
 
Bio celiuliozė - kas tai?
 
Skamba egzotiškai, tačiau bio celiuliozė - jau kurį laiką medicinoje ir kosmetologijoje naudojama natūralios kilmės medžiaga, išgaunama iš augaluose esančios celiuliozės, ją specialiai fermentuojant ir sintetinant. Kurį laiką ši medžiaga buvo naudojama išskirtinai medicinos tikslais - dažniausiai sunkiems odos pažeidimams, pavyzdžiui, nudegimams gydyti, mat nedirgina net itin jautrios odos.  Pastebėjus, jog itin plonas bio celiuliozės pluoštas ypač lengvai prasiskverbia net į smulkiausius odos nelygumus, ją imta naudoti ir kosmetinių, taip pat jauninančių, kaukių gamyboje, kurios dažnai rekomenduojamos po fizinio ir cheminio odos šveitimo, gilaus valymo.
 
"Starskin After Party" kaukė - kaip ji veikia?
 
 
Visai neseniai į mano rankas pateko "Starskin After Party" - viena iš keturių Lietuvoje siūlomų šio prekės ženklo veidui skirtų kaukių. Pasak gamintojų, "After Party" - tai visų tipų odai skirta spindesio suteikianti kaukė. Prisotinta fermentuotų kokosų sulčių bei žolelių ekstraktų, kuriuose gausu vitaminų ir antioksidantų, ši kaukė giliai drėkina odą, šalina odos patamsėjimą bei papilkėjimą ir suteikia jai sveiko švytėjimo.
 
Ką rasite pakuotėje?


Atidariusios ryškiai geltoną pakuotę rasite štai taip sulankstytą veikliųjų medžiagų prisotintą kaukę. Pati kaukė pagaminta iš skaidrios, šiek tiek želė primenančios, medžiagos - bio celiuliozės. Pati kaukė be galo plonytė ir tampri, todėl pakuotėje iš abiejų pusių padengta apsauginiu sluoksniu, kurį prieš  naudojant reikia paprasčiausiai nuimti.


Kaip naudoti?

Kaip ir daugelis kaukių, ši taip pat naudojama ant švarios ir nuvalytos odos. Prieš atidarant pakuotę, gamintojai rekomenduoja kelis kartus pirštais suspausti ir pamaigyti pakuotę, kad joje esantis serumas geriau pasiskirstytų po visą maišelį ir jame esančią kaukę. Išėmus iš pakuotės, reikia nuimti apsauginius sluoksnius, esančius iš abiejų kaukės pusių, tuomet kaukę uždėti ant sausos veido odos. Pirštais išlyginus visas raukšleles ir nelygumus, kaukę palaikyti apie  20-25 minutes. Praėjus nurodytam laikui ir nuėmus kaukę, likusią dalį serumo švelniai įmasažuoti į odą.

Kokio rezultato tikėtis?

Labai apmaudu, tačiau visai netyčia savo telefone ištryniau nuotrauką, kurioje įamžinau, kaip ši kaukė, uždėta ant veido, atrodo realiame gyvenime. Kol neišbandžiau pati, buvo sunku patikėti reklaminiais aprašymais, kaip ši kaukė tobulai priglunda prie veido odos. Žinoma, realybė ne tokia daili, kaip reklaminis paveikslėlis, tačiau lyginant su kitomis medžiaginėmis ar popierinėmis kaukėmis, skirtumas daugiau nei akivaizdus.

Kaukė visai plonytė netgi tampri. Pridėta prie veido, ji tarsi prikimba prie odos nepalikdama jokių oro pūslelių, be to neslysta nuo odos. Kita vertus, teko nemažai pavargti kol šią kaukę pagaliau užsidėjau taip kaip reikia, tačiau panašiai vargstu su kiekviena tokio tipo kauke. Pakraščiuose žinoma susidaro raukšlių, juk kiekvienas veidas skirtingas, tačiau juos labai paprasta išlyginti. Toks jausmas, jog bio celiuliozė pati gebėtų prisitaikyti prie veido formos - kur reikia pasitempti, kur reikia kone susitraukti, todėl po kelių minučių kaukė iš tiesų kone idealiai priglunda prie veido odos. Be to, jausmas išties malonus, netgi gaivus, nors prieš tai, kaip pataria gamintojai, kaukės nepalaikiau šaldytuve, kad tik dar labiau sustiprina gaivumo pojūtį.

Kitą rytą (kaukė išbandžiau iš tiesų po vakarėlio, prieš guldamasi miegoti) jutau, jog oda ne tik giliai sudrėkinta, bet ir pamaitinta. Tiesa, buvo gana blizgi, tačiau tai įprastas vaizdas po be kokios geriau drėkinančios veido kaukės. Apibendrinant, man labai patiko gautas rezultatas - oda sudrėkinta, minkšta ir iš tiesų šiek tiek švytinti.

Visiems nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti, kaip ir "mano meilę" - šveičiamąją "Starskin" kempinėlę su AHA rūgštimi. Mielu noru tokią nuolat turėčiau savo vonios kambaryje, jei ne šiek tiek didoka kaina - viena kaukė kainuoja 9,99 eurus.
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą