2016 m. kovo 17 d., ketvirtadienis

KONKURSAS! DOVE PURE CARE DRY OIL PLAUKŲ PRIEŽIŪROS RINKINYS


Labas!

Šįkart apie konkursus. Vienai iš Jūsų jau kitą ketvirtadienį (kovo 24 dieną) padovanosiu šį Dove Pure Care Dry Oil plaukų priežiūros rinkinį! Norint laimėti prizą, kviečiu komentaruose pasidalinti savo geriausia, šauniausia ar įdomiausia plaukų priežiūros gudrybe.

Laimėtoja bus išrinkta burtų keliu.

O dabar apie prizą. Laimėtojai atiteks visas Pure Care Dry Oil plaukų priežiūros rinkinys iš Dove Advanced Hair Series, kurį sudaro šampūnas, kondicionierius ir aliejinis plaukų eliksyras.

Ši plaukų priežiūros linija pritaikytą sausų ar išsausėjusių ir ne tik plaukų priežiūrai. Jos sudėtyje esantis Afrikos makadamijų aliejus intensyviai maitina išsausėjusius plaukus ir padeda atkurti drėgmės pusiausvyrą. Dėl lengvos ir plaukų neapsunkinančios tekstūros šios linijos priemonės suteikia plaukams pastebimai daugiau minkštumo, švelnumo ir glotnumo, kurio dažnai taip trūksta išsausėjusiems ir šiauštis linkusiems plaukams. O štai aliejinį eliksyrą galima naudoti tiek ant drėgnų, tiek ant sausų plaukų.

Visoms linkiu sėkmės!

2 komentarai:

  1. Na, labiausiai crazy priemonė buvo mechaninis žibalas (ne, ne kosmetinis, o mechaninis). Močiučių išmintis suveikė, kai norėjau atsiauginti plaukus (tuo metu buvau apsikirpusi "ežiuku"). Žinoma, kol išmokau jį tinkamai naudoti (tai užtruko porą savaičių), tai kvepėdavau patyrusiu autoserviso mechaniku, tačiau turiu pripažinti, kad priemonė buvo veiksminga: per kiek daugiau nei pusmetį nuo "ežio" šukuosenos atsiauginau plaukus, siekusius pečius :D
    geriausia priemonė? "Davines" atkurianti plaukų kaukė (sausiems ir pažeistiems plaukams), kurią pirkdavau iš savo kirpėjos.
    na, o "įdomiausia" šukuosenos formavimo priemone buvo... vyriškas skustuvas - niekas taip gerai ir kokybiškai neskuta smilkinių, kaip Gillete Mach3 (norint "kūdikio užpakaliuko švelnumo efekto" šukuoseną formuoti reikia kartą per savaitę) :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man atradimas buvo ricinos aliejumi isteplioti ir imasazuoti plauku saknys, o galiukams naudoju LUXURY ARGANO ALIEJUS PLAUKAMS ( is Emmediciotto) ir palieku nakciai... diena isplaunu ir ka.. tik 2 kartus naudojau o plaukai stebuklas.. graziai guli nesisiausia) malonus liesti .. pasaka :)

    AtsakytiPanaikinti